na Jaklovských agility pretekoch 7.-8.júla

10.03.2013 18:33

...po štvrtkových Tatranských dvojskúškach sme sa pobrali na víkend do Jakloviec, na už 6. ročník agility pretekou. 7. a 8. júla sme sa teda riadne zapotili, nie len vďaka riadne horúcemu počasiu, ale aj ako pomocníci na parkúre. Posudzovať nám ich už tradične prišli Lukáčovci, no tento krát rohodoval aj mladý Romanko a to ako hospitant pod pozorným okom Romana staršieho.

Po minuloročných upršaných pretekoch, nám tento rok dal Oskar riadne zabrať, svietil a hrial ako o život a tak celý víkend bolo riadne horúco. S Biffkom sa nám darilo striedavo oblačno, na rozdiel od počasia :) Občas sme sa aj zladili a zabehli celkom pekne. Dokonca sme si jednu skúšku zabehli aj čisto, no dostali sme trestné body za čas, keďže pred predposlednou prekážkou som spadla a aby to bolo všetko úplné, jeden beh sme sa aj diskli :) Podobne sme behali aj v nedeľu a tak sa nejaké umiestnenie v súčtoch nekonalo, čo bola škoda, pretože na stupienku víťazov sa ocitli Biffova dcéra Bellka, jej mama Didi a aj Biffov syn Ali :) Biffík sa musel uspokojiť aspoň so zlatou medajlou za skúšku :)

Tak ako vždy, v Jaklovciach bolo super, skvelá atmosféra, super ľudia, počasie nádherné, až príliš, s Biffíkom sme sa riadne na veľmi pekných parkúroch vyšantili, samozrejme J.T.ík nesmel chýbať, síce zatiaľ len ako divák, no a takto naštartovaní sme sa mohli tešiť na ďalší víkend a preteky v Košiciach na Aničke :)