na Chvalnovskej Pohodičke XI.

19.09.2011 20:51

Tak ako sme tohtoročnú agility sezónu začali vo Chvalnove, tak sme ju aj na tom istom mieste ukončili. Cez víkend sme si boli posledný krát tohto roku zapretekať na Chvalnoveskej Pohodičke, ktorú nám odposudzovali Tomáš Glabazňa a taliansky rohodca Angelo Lione.

Cestu sme začali ako ináč už v piatok večer, kedy sme sa naložili k Lenke a Lucke do citrónika a vyrazili v ústrety dobrodružstvu a úspechom :D Cesta to bola celkom fajná až do momentu keď sme zapli Terazu alias GPS. Hneď nám bolo podozrivé že nejako skoro prepočítava a ťahá nás neznámimi krajmi. No čo už. Trošku sme si predĺžili cestu, ale okolo jedenástej sme šťastne dorazili do dedinky Střílky, kde sme mali parádne, priam luxusné ubytovanie. Sami pre sebe sme mali veľkú chatu s plným vybavením, krásnu kúpeľňu, piecku, TV, no proste Pohodičku sme začali naozaj v pohode :)

V sobotu sme sa ráno presunuli o 5km ďalej, čiže do Chvalnova, kde už rozhodcovia pekne stavali svoje nie najľahšie parkúriky. Nezačali sme celkom ideálne, hneď v prvom behu sme sa diskvalifikovali. Nejako sme sa s Biffiakom nevedeli nakontaktovať. Skúška už nám vyšla lepšie. Síce s množstvom chýb, sme si vybehali pekné tretie miesto. V jumpingu už komunikácia medzi nami bola o kúsok lepšia, no aj tak sa dostavilo zopár chýb. Aby sme na nedeľu nabrali nové sili, dopriali sme si na večeru parádne staeky, ktoré boli naozaj vynikajúce.

Neďeľňajší open sme odštartovali o niečo lepšie, hoci stále si Biff myslí, že zóny, hlavne na kladine treba preskakovať :) Na skúške sme nastupovali s trošku malou dušičkou, snažili sme sa umiestniť čo najlepšie, čo sa napokon aj podarilo, ale narobili sme opäť dostatok chýb. Napokon sme si vybehali pekné druhé miesto :) Jumping nám vyšiel asi najlepšie, hoci s diskom. V každom prípade bolo super a hlavne obrovská pohoda.

Napokon musím povedať, že sme sezónu ukončili celkom úspešne a s dievčencami sme zistili, že sme celkom technicky nadané a zaobídeme sa oveľa lepšie bez GPS :))