na Cassovia Multicupe v Košiciach

10.03.2013 18:38

Dnes nám počasie veľmi prialo. Celý týždeň bolo všelijako, pršali i fúkalo, no dnes bolo krásne slnečno a tak sme sa s Biffom a J.T.ym rozhodli zúčastniť sa neoficiálnych pretekov.

S Biffíkom sme si boli len tak zabehať, aby sa doma nenudil, keďže tohto roku sa nám nejako nedarí zúčastňovať pretekov, no a s J.T.íkom sme si šli overiť, čo vieme, čo treba zlepšovať a na čom pracovať.

V každej kategórii sa behali dva behy, šteniatka, začiatočníci a napokon i pretekári. J.T.ík mi robil veľkú radosť, prvý beh bežal veľmi pekne, no predsa len jedna skočka bola zhodená a na poslednej prekážke sme sa jaksi nevedeli dohodnúť z ktorej strany bude najlepšie ju skočiť, no presvedčila som ho po krátkej chvíľke, že z tej, kde je číslo :D V druhom behu sa nám už až tak nedarilo, len tak tak sme sa vyhli disku na prvom tunely, no neobišiel nás pri druhom, keď sa J.T.íkovi zapáčil namiesto oranžového, v poradí, žltý, mimo poradia :D Tak sme si urobili pekný disk, ale to nevadí, veľmi sa chlapec snažil.

S Biffkom to bolo takmer podobné, až na naše "obľúbené" zóny sme dobehli prvý beh na krásnom prvom mieste. V druhoom behu sme sa už ale nedohodli, navyše som zabudla parkúr a tak sme radšej z polky parkúru odišli, lebo sme sa len zbytočne motali. Napriek tomu sme s Biffkom skončili na peknom druhom mieste :)

Chlapci boli veľmi šikovní a teším sa na ďalšie preteky :)