na Tatranských dvojskúškach 5.7.

10.03.2013 18:23

... 5. júla bolo teda riadne horúco, občas pohrozili aj mráčiky a dážď, no nás to neodradilo si opäť po dlhšej prestávke zaagilitiť a to vo Veľkom Slávkove na Tatranských dvojskúškach.

4. júla som sa na obed vrátila domov z Rakúska a narýchlo som zháňala odvoz do Slávkova, ktorý nám poskytla Lucka Langová z KE a tak sme mohli vyraziť.

Posudzovať skšky prišla Vendulka Husnerová a veru, že postavila krásne parkúriky, pre každú veľkostnú kategóriu dva. Nám s Biffom sa podarilo celkom pekne dobehnúť iba prvý parkúrik, ale bohužiaľ s dvomi chybami a dokonca i jedným odmietnutím. Druhý parkúrik sme sa nejako nevedeli zladiť a viac menej si každý bežal svojou cestou a tak nás disk neminul :) Skúšky sme si ale užili v milej spoločnosti, v skvelej nálade a na moje veľké prekvapenie sme sa stretli s Biffkovou sestričkou Balantaine - Bay, ktorá akoby mu z oka vypadla :)

Celkom unavení a spotení, plní zážitkov, sme sa vrátili domov, pripravení opäť vyraziť na preteky a to už nasledujúci víkend do Jakloviec :)